Logo Trainingscentrum Heiloo
Logo Trainingscentrum Heiloo

Grand Opening Trainingscentrum Heiloo

We zijn verheugd om hierbij de Grand Opening van ons trainingscentrum aan te kondigen!  Zet zondag 2 juni in je agenda! Het wordt een dag vol leuke activiteiten, challenges, eten en drinken en nog veel meer!

Deze dag hebben we verschillende acties en prijzen die je kan winnen! Alleen op 2 juni bieden we een 5 rittenkaart aan voor €50,- euro, hiermee kan je 5 keer deelnemen aan de exclusieve groepstrainingen bij TCH. Sluit jij deze dag een abonnement bij TCH af dan hoef je geen €15,- startkosten te betalen.

Onze nieuwe trainer Raymon Dumont geeft op 2 juni twee StrongFit trainingen. Eén training om 09:00 uur en één training om 10:30 uur, aanmelden kan door te mailen naar info@trainingscentrumheiloo.nl

Na de StrongFit trainingen van Raymon komt HYROX langs om de Physical Fitness Test te organiseren, ook hier kan iedereen zich voor inschrijven! Met de HYROX Physical Fitness Test kan je zien wat jouw fitnessniveau is en waar je op kan verbeteren om uiteindelijk de HYROX Race te doen. Om 12:00 uur start HYROX met de introductie en warming up, dus zorg dat je 11:45 uur alvast aanwezig bent. Aanmelden voor de HYROX PFT kan door te klikken op de onderstaande button:

Om 12.00 uur steken we de BBQ aan voor iedereen die langs komt bij de Grand Opening (tegen betaling). Ook zijn er verschillende challenges die je kunt proberen, alle deelnemers maken kans op leuke prijzen en natuurlijk de winnaars van elke challenge!
Het wordt een geweldige gelegenheid om samen te komen, te genieten van heerlijk eten en te proosten op ons vernieuwde trainingscentrum. Wees dus van harte welkom om langs te komen en neem vooral je vrienden, familie en kennissen mee naar dit evenement!

Naast de BBQ bieden we ook verschillende drankjes en andere verfrissingen aan, hebben we een smoothie bar waar je heerlijke eiwitrijke smoothies kan halen van Maximum Lifestyle of Orangefit en kan je genieten van een heerlijk ijsje van Di Fiorentina!

Bij de Grand Opening op zondag 2 juni is Bjorn Blauwhof aanwezig met Amplify. Maak na de StrongFit training of HYROX PFT gebruik van de Hyperice Massage Gun of de Normatec 3.0 om snel te herstellen. Ook als je niet meedoet met een training ben je welkom om te komen testen!

Zet dus zondag 2 juni alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent voor een dag vol plezier, inspiratie en gemeenschap. Meer details over het programma zullen binnenkort worden gedeeld, dus houd je inbox en onze sociale media in de gaten.

Grand Opening TCH
Datum: 2 juni 2024
Tijd: 12:00-16:00 uur
Adres: Zevenhuizerlaan 116, 1851MZ Heiloo